...soarele răsare-n București

Platforma Civică Acțiunea 2012 te invită să descoperi capitala tuturor românilor: Bucureștiul. În weekendul 19-20 octombrie 2013 ești invitatul nostru în a descoperi clădirile, străzile și oamenii Micului Paris.

Vom fi cazați de frații și surorile lor din București (cei care vor să doarmă la alți prieteni, o pot face fără probleme). Prețul excursiei este de 350 de lei MD, care reprezintă costul dus-întors  într-un autocar care pleacă vineri seară (18 octombrie) și se întoarce luni la prima oră (21 octombrie) în Chișinău.

Programul și-l face fiecare participant în parte, din partea organizatorilor urmând să vină propuneri de trasee turistice, locuri de vizitat și localuri specifice. În cadrul programului va avea loc o conferință privind identitatea națională, organizată de Fundația Națională pentru Românii de Pretutindeni.

* Înscrierile se fac până în data de 10 octombrie la emailul basarabia@actiunea2012.ro sau la telefonul 069647699 . Înregistrați-vă până la această dată pentru a reuși să perfectăm viza de intrare în România pentru cei care au nevoie de ea. În caz că numărul solicitărilor depășește 50 de persoane, sunt selectate persoanele care s-au înscris primele.