Acționează! Vino alături de noi în Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și implică-te activ în unirea României cu Republica Moldova

Ești unul dintre milioanele de români care cred că Basarabia e România? Simți că s-ar putea face mai mult pentru reunificarea celor două state românești? Te motivează idealuri mărețe și ești gata să realizezi mai multe în timpul tău liber? Acționează! Vino alături de noi în Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și implică-te activ în eforturile civice pentru unirea României cu Republica Moldova!

Vino să îi cunoști pe oamenii care au colorat în tricolor o țară întreagă și care au străbătut mii de kilometri pentru a-și face auzit mesajul. Poate că nu îi știi, dar sunt toate șansele să le fi citit vreun mesaj pe un zid rătăcit pe undeva prin România, să le fi văzut o coregrafie memorabilă sau, de ce nu, să fi auzit de vreun gest politic făcut la presiunea lor.

Acționează! Te așteptăm printre noi dacă simți că ești un om de acțiune sau dacă ai o fire analitică și îți plac lucrurile calculate. O minte ageră și un spirit creativ sunt binevenite, dar la fel de prețioase sunt și persoanele harnice. Dacă ești și un om al oamenilor și îți place să socializezi, cu atât mai bine. Dacă nu, iarăși bine. Nu te mai uita pasiv la ce fac alții și pune chiar tu umărul la schimbare. Acționează, dar ai grijă – odată venit, s-ar putea să nu mai vrei să pleci!

În Acțiune, noi îți oferim șansa să te dezvolți în feluri în care nici nu te aștepți și să legi prietenii minunate. O să fii înconjurat de idei, experți și oportunități! Și dacă tot nu te-am convins... să știi că avem niște tricouri deosebite cu „Unirea face puterea”.

Intră pe http://actiunea2012.ro/implica-te, completează formularul și vino alături de cea mai ambițioasă echipă.