Fii mesager al Unirii în scoala ta!

Marea Unire de la 1918 ramâne a fi evenimentul de o profunda anvergura a neamului românesc,  indiferent de numarul de ani ce s-au perindat de atunci. Cu parere de rau, martorii oculari ai unificarii tuturor teritoriilor românesti într-un singur stat nu mai sunt printre noi pentru a aduce la urechile tinerei generatii gloria trecutului,  iar programa scolara nu permite strecurarea continuturilor de adevar si izbânda nationala.

Pe aceasta cale,  anuntam lansarea campaniei „Tricolor pentru scoala ta” ce se va desfasura în perioada 2 - 27 aprilie 2013 în Basarabia timp în care voluntarii platformei vor distribui pangliciu tricolor în institutiile de învatamânt din Republica Moldova. Prin intermediul acestei campanii ne propunem ca subiectul unirii sa fie tot mai actual nu numai pe arena politica, ci si în institutiile de învatamânt, acolo unde se formeaza „vârful de lance” al schimbarii.

Fii si tu un mesager al Unirii: distribuie panglici tricolor si vorbeste despre unire în scoala ta!

Pentru a te implica în aceasta campanie, trimite-ne un mesaj cu datele tale de contact (nume, institutia de învatamânt, adresa postala completa si numar de telefon) la adresa de email basarabia@actiunea2012.ro, iar în cel mai scurt timp noi te vom contacta.