- Presa a reacționat foarte bine la anunțul de lansare a Platformei, mulțumim tuturor celor care au transmis mesajul mai departe, lista aici.

- Solicitările pentru abțibilduri BASARABIA e ROMÂNIA din cadrul campaniei Blocul meu cunoaște adevărul au fost numeroase, în câteva zile urmând să apară primele poze cu blocuri care cunosc adevărul.

- Din 20 aprilie avem primul tricou la Magazin, altele urmează în curând.

- Încă o organizație s-a alăturat Platformei, este vorba de Clubul Maramureșenilor din dreapta Tisei. Am primit și alte propuneri de organizații care vor să adere și în măsura în care intențiile lor se vor materializa prin fapte, ne vom mări din nou rândurile.

- Am întâmpinat probleme tehnice cu adresa de email de contact, dacă cineva ne-a scris și nu a recepționat nici un răspuns de la noi până în acest moment, vă rugăm să reveniți.

- Vernisajul expoziției Mănăstiri rupestre din Basarabia, primul eveniment de la Chișinău organizat sub egida ACȚIUNEA 2012 a fost un real succes.

Puteți vedea materialele de la Moldova1, Jurnal TV sau Privesc.eu. Expoziția va fi itinerantă, următoarele orașe unde va avea loc fiind Suceava și Craiova. Video Curaj.TV: