Platforma Civică Acțiunea 2012 îi invită pe toți cei interesați de viitorul celor două state românești să transmită un mesaj Guvernelor României și Republicii Moldova cu ocazia ședinței comune care va avea loc sâmbătă, 3 martie la Iași.

Ieșenii sunt așteptați să vină sâmbătă între orele 11.00 - 15.00 la statuia lui Mihail Kogălniceanu din fața Universității A.I. Cuza și să lase un mesaj scris despre soarta românilor de pe cele două maluri ale Prutului.

Persoanele interesate să participe la această activitate și care nu pot ajunge la Iași sunt rugate să le scrie pe pagina de Internet a Platformei: www.actiunea2012.ro. Mesajele vor fi înmânate șefilor celor două Guverne, Mihai Răzvan Ungureanu și Vlad Filat.

Cu această ocazie, salutăm încă o dată inițiativa organizării ședinței comune de guvern și ne exprimăm speranța ca aceasta va fi unul din primii pași spre revenirea la normalitate.

"Unirea într-un singur stat, o unire care este firească, legiuită și neapărată, pentru ca în Moldova și Valahia suntem același popor, pentru că avem aceeași limbă, aceeași istorie..." Mihail Kogălniceanu