Programul de vară "Lideri pentru unire" 20 iulie - 20 septembrie Acțiunea 2012 dă culorile acestei veri: roșu, galben și albastru!

Propunem tuturor tinerilor(din România și Republica Moldova) care cred în cauza unirii și își pot dedica zilele rămase din vară să intre în programul "Lideri pentru unire".

Vor fi două luni de activități de promovare a unionismului și de dezvoltare a abilităților personale. Două luni de muncă contra-cronometru la capătul cărora cei mai buni dintre voi vor deveni liderii generației noastre.

Din activitățile care vor avea loc amintim: Școli de vară în localități din România și Republica Moldova (Alba Iulia, Soroca, Roman, Bacău, Chișinău, Buzău, Constanța, Nisporeni)*, traininguri și workshopuri cu tematică unionistă, cursuri de management de proiect, comunicare și PR, filmare și fotografiere, creare de siteuri și bloguri, activism civic, flash-moburi, marăuri; cluburi de dezbateri; creare și dezvoltare de campanii cu mesaj social; activități online.

Condiții de participare:

- 15-30 de ani

- disponibilitate pentru deplasări în alte localități

- timp liber minim 60% din perioada desfășurării proiectului

*Cei care au un pașaport valabil(al României sau Republicii Moldova) și se pot deplasa vor fi invitați la una din școlile de Vară organizate în România, cei care nu au/ nu pot trece granița nedreaptă vor participa la una din școlile organizate în Republica Moldova.