În ultimii ani, campaniile de afisaj au reprezentat o parte foarte importantă a acțiunilor noastre. Dacă nu ai lipit chiar tu, cu siguranță ai văzut, cel putin o dată, un autocolant sau un afiș ce amintea de Basarabia. Scopul acestor campanii îl reprezintă lansarea unor slogane/mesaje dar și readucerea în atenția publicului larg a unor realități istorice ce sunt uneori ignorate sau trecute în plan secund.

În același timp, "reformele" succesive au marginalizat sau chiar eliminat componenta națională și patriotică a învățământului din România.

Având în vedere cele două aspecte menționate mai sus, vom desfășura, în luna NOIEMBRIE 2012, o campanie de afișaj atipică, prin care ne propunem să transmitem mesajul nostru în instituțiile de învățământ (școli, licee, universități) de pe teritoriul României. Pentru atingerea acestui obiectiv ai de făcut câteva lucruri simple:

- lipește autocolantele în școala/ liceul sau universitatea în care studiezi

- distribuie din autocolantele pe care le vei avea la dispoziție și altor prieteni care își împărtășesc crezurile și te pot sprijini

Pentru a te implica în această campanie, trimite-ne un mesaj cu datele tale de contact (nume, adresa poștală completă și număr de telefon) pe emailul nostru de contact.