basarabia e romania Platforma Civică ACȚIUNEA 2012 demarează campania de promovare a adevărului istoric ,Basarabia e România Internațional” în toate statele din Europa și nu numai. Aceasta continând în mod firesc campania ,,Blocul meu cunoaște adevărul”, care a ajuns în toate județele din România.

Campania va consta în lipirea abțibildurilor cu mesajul ,,Basarabia e România”, în limba română și în limba țării respective, în locuri publice, cu scopul de a informa și de a sensibiliza opinia publică externă cu privire la istoria românilor și de a promova în mod direct, vizibil și concentrat episoade din istorie care au fost prezentate deformat sau incomplet de diverși purtători de mesaj.

Platforma Civică ACȚIUNEA 2012 oferă, prin intermediul acestei campanii, comunităților de români din statele europene oportunitatea de a se implica activ, prin voluntariat, în promovarea idealului regăsirii românilor de pe ambele maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

APEL: Ești născut între Nistru și Tisa și trăiești departe de casă?

Susține cauza unirii Republicii Moldova cu România! Scrie-ne la actiunea2012@gmail.com cum se scrie Basarabia e România în țara unde locuiești și îți trimitem modelul de abțibild care trebuie lipit în locuri reprezentative pentru zona unde stai.

Trimite-ne o poză cu abțibilduri lipite pentru a arăta tuturor că TU nu ai uitat de NOI.

Descarcă modelul de abțibild cu mesajul ,,Basarabia e România"

în limba engleză aici,

în limba cehă aici,

în limba spaniolă aici,

în limba franceză aici,

în limba germană aici,

în limba greacă aici,

în limba italiană aici,

în limba rusă aici

în limba slovacă aici.