Platforma Civică Acțiunea 2012 anunță deschiderea campaniei de înscriere a noilor membri pentru anul 2013. După ce am reușit în 2012 să impunem subiectul Unirii pe agenda zilei, să adunăm zeci de mii de oameni și să construim o forță care nu mai poate fi oprită a venit timpul să trecem la un nou nivel, să facem mai mult. Platforma Civică Acțiunea 2012 se pregătește de un nou an care ne va aduce cu mult mai aproape de Unire iar pentru asta e nevoie de fiecare dintre voi.

Ori de câte ori viitorul a surâs României, fiii ei nu au lipsit de a aspira către unire

Pentru a vă alătura eforturilor organizate ale Platformei Civice Acțiunea 2012 completați până la data de 28 februarie 2013 formularul de adeziune disponibil la: http://actiunea2012.ro/adeziuni Cei mai activi voluntari, coordonatori de programe și membrii care-și plătesc cotizația anuală, vor primi un card de membru:   Posesorul cardului de membru beneficiază de următoarele privilegii:

- are drept de vot în adunările Forumului Național al Platformei;

- beneficiază de gratuități și reduceri la transport și alte cheltuieli pentru diferite programe inițiate sau organizate în parteneriat de către Acțiunea 2012;

- poate achiziționa produse promoționale realizate exclusiv pentru membri;

- are o reducere de 20% la produsele din magazinul romanism.ro;

- află primul de viitoarele acțiuni și modul în care le poate sprijini.  

Unirea Face Puterea!