recrutare-actiunea-2012-2016-avatar

Te-ai întrebat cine scrie mesajul „Basarabia e România” pe zidurile și podurile din țară? Te-ai întrebat cine sunt zecile de mii de tineri care ies în stradă pentru unirea României cu Republica Moldova, la București, Chișinău, Iași, Timișoara, Sibiu, Galați, Brăila, Cahul și Bălți? Sau cine sunt cei care poartă tricouri cu sloganul „Unirea face puterea”? Suntem ACȚIUNEA 2012! Vino să ne cunoști!

În Acțiune noi îți oferim șansa de a te implica și de a susține inteligent proiectul Unirii. Pragmatic, încrezător și cu spirit de echipă, omul în Acțiune știe de unde vine și unde vrea să ajungă. Omul în Acțiune este înconjurat de idei, experți și oportunități.

Descoperă-le! Implică-te în proiectul de Țară în care cred peste 80% dintre români și care este sprijinit de lideri politici, de vedete și oameni de știință. Republica Moldova este subiect fierbinte. Unirea este subiect fierbinte. Fii la subiect! Fii în Acțiune! Înscrie-te ACUM pe romanism.ro și fii omul care contează în echipa noastră! UNIREA FACE PUTEREA!