Donează

Dacă vrei să contribui la acțiunile unioniste, poți dona aici, folosind cardul, PayPal, sau transferul bancar:

ONLINE CU CARDUL BANCAR

Suma Donata*
Nume*
E-mail*
Telefon*
Plata recurenta
- doresc sa platesc lunar aceasta suma

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Plaţi online prin euplatesc.ro
  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

ONLINE PRIN PAYPAL

Donație simplă:

Donații lunare (recurente):

*dacă nu aveți cont PayPal, puteți selecta să plătiți direct cu cardul

TRANSFER BANCAR

 

ASOCIAȚIA PLATFORMA UNIONISTĂ ACȚIUNEA 2012
cont lei: RO81RNCB0088142679350001
cont euro: RO54RNCB0088142679350002
BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, filiala Universitate, Bd. Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, București, cod poștal 030016
Asociația „Platforma Unionistă Acțiunea 2012” str. Lt. Al. Popescu, nr.2, cod poștal 032577
Cod Swift RNCBROBU și cod BIC RNCB

 

Direct, la sediile noastre centrale sau la filialele noastre

Coordonatorii de filiale sau coordonatorii departamentului financiar aflați la sediile din Chișinău sau București vă pot prelua donațiile. Vezi aici datele de contact pentru sediile centrale  și lista de filiale active în România.

Notă: Toate donațiile în bani către Platforma Unionistă ACȚIUNEA 2012, de la început până în prezent sunt făcute publice, deoarece unul din principiile care ne ghidează activitatea este cel al transparenței. Este la latitudinea fiecărui donator dacă alege să-și facă public numele sau nu. Donațiile pot fi văzute aici. De asemenea, donatorii au acces preferențial la lista completă de cheltuieli făcute pe parcursul anului.

 

CONTRACTE DE SPONSORIZARE ÎN LIMITA A 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Prevederile fiscale în vigoare permit firmelor  din România să direcționeze până la 20% din impozitul pe profit către entități non-guvernamentale. De această prevedere poate beneficia și asociația noastră, tot ce este nevoie este semnarea unui contract de sponsorizare tip, conform modelului:

DESCARCĂ MODELUL CONTRACTULUI DE SPONSORIZARE ȘI COMPLETEAZĂ-L CU DATELE COMPANIEI TALE

Layout Settings