Cunoaște-ți Țara

 

Ce nu te mai uimește pe tine, basarabenii n-au văzut niciodată: România frumoasă!

 

79% din populația Republicii Moldova nu a fost niciodată în România. Unul din punctele care îi separă pe locuitorii celor două state este lipsa de informație. Nu ne ştim unii pe alţii.

 

Prin programul  “Cunoaște-ți Țara” peste 40.000 de basarabeni, în general cu posibilități materiale reduse, oameni din mediul rural sau chiar reprezentanți ai minorităților naționale, au putut să vadă realitățile din Țara-Mamă, să viziteze orașele, mănăstirile, munții, marea, cetățile medievale și alte obiective turistice sau economice.

 

S-a observat o puternică răsturnare a convingerilor formate de propaganda și manipularea anti-românească, pentru că participanții s-au convins că avem aceeași limbă, credință și identitate, că sunt primiți cu ospitalitate și cel mai important, că nu sunt discriminați.

 

Pentru anul 2017 ne dorim să asigurăm deplasări standard de 3 zile/2 nopți pentru 100000 de basarabeni, oferindu-le, prin parteneriate cu instituțiile publice și private din România, cazarea și o masă pe zi. Obiectivul este major și destul de greu de îndeplinit, dar nu avem la dispoziție alt instrument mai bun de a distruge preconcepțiile existente peste Prut decât contactul direct dintre oameni.

 

Le putem arăta că suntem exact la fel doar dacă, măcar o dată în viața, înainte de a vota Unirea, pot să-și vadă România. Ajutați-ne să aducem un basarabean acasă: fie că ştiţi pe cineva care nu a mai văzut niciodată România (rudă, prieten, cunoscut), fie că vreţi să sprijiniţi o persoană cu posibilităţi modeste, care nu îşi poate acoperi cheltuielile de transport, CUNOAŞTE-ŢI ŢARA este calea prin care o puteţi face.

Cu un simplu clik pe obiectivele turistice de mai jos, puteți bucura inima și ochii unui basarabean și adăuga o nouă cărămidă la temelia Unirii: 

Image
Suma Donata*
Numarul persoanelor*
Nume*
E-mail*
Telefon*

Dacă nu aveți card sau nu doriți să plătiți prin card, completați formularul acesta și noi vă vom contacta cât mai rapid posibil.

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Plaţi online prin euplatesc.ro

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

 

Perioada

May 17th, 2017 - Oct 31st, 2017

Ora

3:00 pm - 8:30 pm

Locatia

România

Cost

Categorie

Etichete

Organizator

Telefon

E-mail

Share This

Layout Settings